Supa de toamna

de vero_closca in Supe, 17 Sep 2010 | 5164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 300g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de toamna:

legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta si se pun sa se caleasca in ulei (in afara de rosii). cand s-au inmuiat putin se toarna apa fierbinte (cantitatea depinde de cat de deasa vrei sa fie supa). lasi sa fiarba si cand legumele sunt patrunse adaugi rosiile si potrivesti gustul de sare.mai lasi sa fiarba 10 minute.

servesti supa fierbinte ,presarata cu patrunjel tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de pastarnac copt